Koriander

Viser alle oppskrifter merket Koriander! Vi har 14 smakfulle oppskrifter så langt :)

Vegetarnachos

Vegetarnachos

20-40 minutter   Enkel  

Nachos er en typisk mexicansk rett med masse gode smaker! Det passer godt om du får venner på besøk eller om du bare vil kose deg litt ekstra i helgen. Vår versjon er med bønner, mais og paprika og husk å servere med lime, frisk koriander og avocado!

Vegetarnachos

Rød karripasta

Under 20 minutter   Enkel  

Det er så enkelt å lage karripasta selv! Lag litt ekstra når du først er i gang og oppbevar det i kjøleskapet i et glass - det holder seg lenge. Rød karripasta brukes som base i mange indiske gryter, thailandske woker og andre asiatiske retter. Kalles også curry paste eller currypasta.

Vegetarnachos

Blomkål-biryani

20-40 minutter   Enkel  

Biryani er en indisk risrett med krydder og grønnsaker som gratineres i ovnen. Smaken av kardemomme, stjerneanis og nellik gir retten aroma mens chili gir den hete. Servér den med en enkel yoghurtsaus, karamellisert rødløk og nanbrød.

Vegetarnachos

Taco med sopp og hjemmelaget tomatsalsa

20-40 minutter   Enkel  

Dette er en frisk og god taco med masse smak og deilige grønnsaker. Både krydder og salsa er hjemmelaget - det blir virkelig så mye bedre. Taco er superraskt, enkelt og veldig hyggelig! Denne versjonen er nok hakket sunnere enn den tradisjonelle varianten - og mye bedre tør vi påstå!

Vegetarnachos

Krydder-quinoa

20-40 minutter   Enkel  

Denne enkle quinoa-salaten har en deilig, krydret smak av kardemomme, spiskummen, chili og koriander. Iblandet roiner, mandler og spinat både ser den herlig ut og smaker fantastisk!

Vegetarnachos

Curry med blomkål

40-60 minutter   Middels  

Curry er en klassisk rett fra det asiatiske kjøkken. Denne er krydret med garam masala som betyr "sterk krydderblanding" og er fylt med deilig blomkål, linser, erter og cherrytomater. Serveres med ris og nanbrød.

Vegetarnachos

Chili sin carne

40-60 minutter   Enkel  

Chili sin carne (chili uten kjøtt) er den vegetariske versjonen av chili con carne. Det finnes dokumenterte oppskrifter på denne retten så tidlig som fra 1519 - så dette er en rett med lange tradisjoner i USA og spesielt Texas der den har sin opprinnelse. Vår versjon er med bønner, sopp og paprika. Server chili med ris og en frisk guacamole. Vår versjon er inspirert av Jamie Oliver sin chili con carne.

Vegetarnachos

Indisk tofukorma

40-60 minutter   Middels  

Korma er en klassisk indisk rett som serveres med nanbrød og ris. Det er lett å lage selv og den er veldig smakfull. Vi har brukt tofu og grønnsaker i vår versjon.

Vegetarnachos

Hjemmeblandet tacokrydder

Under 20 minutter   Enkel  

Hvorfor ikke blande ditt eget tacokrydder? Det er enkelt og du har sannsynligvis alt du trenger i skapet.

Vegetarnachos

Linse-curry med sopp

20-40 minutter   Enkel  

Curry er en indisk smaksbombe! Vi har brukt linser, poteter, sopp og så klart masse deilige krydder. Passer perfekt om du har gjester – lett å lage mye av og kjempe god! Server med ris og nanbrød.

Vegetarnachos

Gresskarsuppe

20-40 minutter   Enkel  

Gresskarsuppe med frisk farge smaksatt med chili og ingefær. Serveres med frisk koriander og varmt nanbrød.