Vårløk

Viser alle oppskrifter merket Vårløk! Vi har 12 smakfulle oppskrifter så langt :)

Minestrone

Minestrone

40-60 minutter   Enkel  

Minestrone er en italiensk suppe som egentlig ikke har bestemte ingredienser - man tar hva man har. Den er ofte vegetarisk, med bønner og en type pasta. Minestrone betyr " tykk grønnsaksuppe" og har vært brukt som en måte å bi kvitt rester på, før den fikk stå på egne ben som en selvstendig rett.

Minestrone

Pai med sopp, spinat og vårløk

40-60 minutter   Middels  

Pai kan du fylle med så mangt, men kombinasjonen vårløk, spinat og sopp er en stor favoritt hos oss. Det er også veldig enkelt å bare øke mengden på fyllet om du vil lage til flere, men husk å bruke en litt høy paiform - ikke den lave terteformen.

Minestrone

Risbolle med grønnsaker

Under 20 minutter   Middels  

En blanding av ris, grønnsaker, egg og krydder blandes sammen og formes til små porsjonsboller - eller en stor, som alle kan forsyne seg med stykker av. Det er en enkel og rask hverdagsmiddag som er ypperlig om du har litt ulike rester av grønnsaker eller fra gårsdagens middag. Det er bare å blande inn det du måtte ha lyst på!

Minestrone

Heit linsesuppe

20-40 minutter   Enkel  

Suppe er godt og varmende på kjølige høstdager. Linser er rike på protein og fiber og bør dukke opp på middagsbordet ofte. Server heit linsesuppe ute på verandaen med tepper og varme gensere. Med den kremede kokosmelken og det sterke krydderet får du et glimt av India!

Minestrone

Pasta med grønnsaker og mangochutney-saus

20-40 minutter   Enkel  

En veldig rask og veldig smakfull pastarett. Bruk fersk fullkorn-tagliatelle og lag mangochutney selv - så smaker den enda bedre!

Minestrone

Pastasalat med cottage cheese

Under 20 minutter   Enkel  

Cottage cheese er en god proteinkilde og smaker kjempegodt i salater. Ikke vær redd for å blande ulike krydder inn i osten. Med fullkornspasta blir dette et mettende og smakfullt måltid.

Minestrone

Vegetarpizza med potet og løk

Under 20 minutter   Middels  

Pizza med potet og løk er smakfull og en deilig variasjon til tomatpizza. Lag flere pizza om gangen med forskjellig fyll og server med rømmedressing. Smaker best spist med hendene!

Minestrone

Bønnekaker

20-40 minutter   Middels  

Server disse bønnekakene i pitabrød eller tortillalefse med salat, fetaost og avocado - eller med saus og poteter. De er smaksrike og fulle av proteiner, fiber og vitaminer.

Minestrone

Kremet grønnsaksuppe

40-60 minutter   Enkel  

Klassisk grønnsaksuppe i kremet versjon full av C-vitaminer. Server den med ferskt brød og smør.

Minestrone

Tofu med søt chilisaus og cashewnøtter

20-40 minutter   Enkel  

Denne smakfulle sausen med chili, tamarind og søt soyasaus er veldig god sammen med tofu og passer egentlig godt i de fleste typer wok med grønnsaker. Server den med eggnudler.

Minestrone

Indisk wok med kokosmelk

20-40 minutter   Enkel  

Indisk wok kan serveres både med ris og nudler. En middagsrett som er enkel, rask og mettende, med en frisk smak av koriander.