Potetskiver med laurbærblader
Foto: Stein / Vegetarmat.org
Potetskiver med laurbærblader: Fatet er fra Figgjo sin serie "Skygge"

Potetskiver med laurbærblader

Søtpotetene gjør at disse potetskivene blir et ekstra dekorativt tilbehør eller innslag på tapasbordet. De lager seg selv i ovnen - så du kan bruke tid på noe annet! De har en deilig smak av laurbærblad, som det skal være rikelig av.

Ingredienser

Porsjoner

Slik lager du Potetskiver med laurbærblader

  1. Velg deg ut en søtpotet, poteter og rødløk i ca. samme størrelse. Kutt dem opp i runde skiver, ca. 0.5 cm. tykke, Stable dem fordelt etter hverandre i en liten ildfast form.

  2. Del laurbærbladene i to og stikk dem inn i mellom skivene. Dryss over salt, pepper og olivenolje.

  3. Legg sølvfolie over og stek i ovnen på 235°C i 20 minutter. Legg så sølvfolie over formen og stek i ytterligere 20 minutter, senk temperaturen til 200°C. De er ferdige når de er myke og litt sprø i kantene.

Server som tilbehør til for eksempel fylt sopp og melonsalat eller som en tapasrett.

Bon appétit!

Tilbakemeldinger

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, så legg gjerne igjen dine erfaringer med oppskriften på Potetskiver med laurbærblader her.

Oppskrift på Potetskiver med laurbærblader ble publisert 11. juni 2014 av i kategorien og ble sist oppdatert 18. desember 2016. Dette er en med blant annet , , , som ingredienser. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på under 20 minutter. Potetskiver med laurbærblader passer utmerket som i et kosthold.