Menyer

Vi har satt sammen forslag til menyer for ulike anledninger og temaer. Prøv en av våre eller bli inspirert til å sette sammen din helt egne meny!

Menytema

 Nyttårsmeny for vegetarianere

Nyttårsmeny for vegetarianere

Til nyttår samles vi rundt middagsbordet, om man er få eller mange - så legger man gjerne litt ekstra omtanke ned i det som serveres. Vi foreslår en vegetarisk tre-retters med tips til drikke. Godt nytt år!
Nyttårsmeny for vegetarianere

Ukemeny høst

Når det blir litt kaldere og mørkere så sverger vi gjerne til litt varmere og mektigere mat enn om sommeren. Det er også masse deilige grønnsaker i sesong så det bugner over av kortreiste og ferske grønnsaker i butikk.
Nyttårsmeny for vegetarianere

Ukemeny på budsjett

Det er enkelt å planlegge en meny for en hel uke om man bare setter seg ned og lager en plan og en handleliste. Vi har laget en ukemeny med billige og enkle retter, perfekt for studenter, de som vil spare litt, eller for de som vil leve litt lettere etter en heftig julefeiring!
Nyttårsmeny for vegetarianere

Julemeny for vegetarianere

På julaften skal man gjennom en del mat! Fordelen med julemiddagen er at den ofte består av mange ulike typer tilbehør, da er det lett å legge til et vegetarisk alternativ til hovedrett og dele det samme tilbehøret som de andre spiser. Vi har laget en liste over noen retter som kan passe til de ulike måltidene i løpet av julaften. Det er all grunn til å glede seg til en vegetarisk jul!
Nyttårsmeny for vegetarianere

Ukesmeny for studenter

Studenter er travle folk. Man skal være på forelesninger, studere på egenhånd, levere oppgaver, være med på alle sosiale tilstelninger, sove nok og helst SPISE GODT! Ellers duger ikke helten. Vi har satt sammen en ukesmeny med retter som er enkle å lage, ikke tar for lang tid, er ganske billige, og med ingredienser som er enkle å få tak i og som man forhåpentlig slipper å kaste halvparten av fordi man ofte lager til en person.