Vegetarbloggen

Velkommen til bloggseksjonenen på Vegetarmat.org. Her deler vi både små og store nyheter. Følg også med på vår Facebook side for konkurranser og nyheter.

Inspirerende matbøker: Taco Mexican Style

Inspirerende matbøker: Taco Mexican Style

Publisert 27. november 2016, klokken 13:23

Chili, lime, koriander, avocado - gi plass til de ekte, mexicanske smakene i fredagstacoen! Denne boka hjelper deg.

Inspirerende matbøker: Taco Mexican Style

Økologisk Sverige-handel

Publisert 12. februar 2016, klokken 12:58

Vi innrømmer det gjerne, vi har vært på Harry-tur til Sverige! Norge er ofte lillebror flokken, bak Sverige og Danmark. Det gjelder i alle fall på utvalg av økologiske varer. Det blir bedre og bedre, men vi er fortsatt langt unna søta bror over grensa. Etter litt om og men fant vi en polett, slik at vi kunne løse ut en handlevogn - klare for å laste den med alle slags kostelige varer. Økologiske altså!

Inspirerende matbøker: Taco Mexican Style

Vinn “Sannheten i glasset”

Publisert 20. november 2015, klokken 13:04

Vi har fått boka "Sannheten i glasset" skrevet av Niels Christian Geelmuyden - og den vil vi gi til en av dere!

Inspirerende matbøker: Taco Mexican Style

Inspirerende matbøker: Kokkelære

Publisert 13. november 2015, klokken 12:27

Boka Kokkelære av Tom Victor Gausdal er en usedvanlig lærerik kokebok! Ikke bare er det over 1550 oppskrifter, men den tar også for seg teknikker, basiskunnskaper, råvarer og utstyr. Man kan altså lære litt av hvert om det meste som foregår på kjøkkenet. Forfatteren har laget denne boken fordi han savnet den selv, en slags grunnbok i matlaging. Boken kan du bruke om du skal starte restaurant, jobbe som lærling eller kokk, eller rett og slett hjemme på kjøkkenbenken.

Inspirerende matbøker: Taco Mexican Style

Ukesmeny for studenter

Publisert 30. august 2015, klokken 15:55

Studenter er travle folk. Man skal være på forelesninger, studere på egenhånd, levere oppgaver, være med på alle sosiale tilstelninger, sove nok og helst SPISE GODT! Ellers duger ikke helten. Vi har satt sammen en ukesmeny med retter som er enkle å lage, ikke tar for lang tid, er ganske billige, og med ingredienser som er enkle å få tak i og som man forhåpentlig slipper å kaste halvparten av fordi man ofte lager til en person.

Inspirerende matbøker: Taco Mexican Style

Vegetarmat på ferie: økologiske Kreta

Publisert 19. juni 2015, klokken 17:13

Det er ikke alltid så lett å være vegetarianer på tur. Restauranter har meget varierende utvalg på menyen - og mange bruker gresk salat som sitt vegetaralibi. Det kan bli ensidig og en sulten vegetarianer på tur. Om man i tillegg prøver å spise så økologisk som mulig er man garantert sultedøden innen ferien er omme. Men neida! Sånn er det heldigvis ikke alltid. Vi har vært på Kreta.

Inspirerende matbøker: Taco Mexican Style

Inspirerende matbøker: Green Kitchen Stories – vinn et eksemplar!

Publisert 22. mars 2015, klokken 12:01

Green Kitchen Stories er en svensk blog vi har fulgt lenge og nå er en av deres kokebøker endelig kommet på norsk! Vinn et eksemplar av boken med fristende og sunn vegetarmat ved å delta i konkurransen!

Inspirerende matbøker: Taco Mexican Style

Inspirerende matbøker: The Forest Feast

Publisert 5. februar 2015, klokken 14:43

The Forest Feast skrevet av Erin Gleeson er en bok som er full av oppskrifter skal være enkle, raske og gode om du venter gjester. Og alle oppskriftene er vegetariske. Gled deg til en fest av farger og flotte bilder til inspirasjon!

Inspirerende matbøker: Taco Mexican Style

ChufaMix – konkurranse!

Publisert 14. desember 2014, klokken 14:39

Lag din egen plantebaserte melk så lett som bare det! Med chufamix er det virkelig enkelt. Du slipper søl med saftduk og du slipper å vente hele natten. Bli med på konkurranse om å vinne din egen chufamix.