Vi har prøvd DiggBox

Vi har prøvd DiggBox

Nøkkelord: , , , 20. februar 2019 | Kine Kronkvist
Vi har prøvd Foodie Diggbox – en pakke med plantebaserte og allergivennlige godsaker, levert rett hjem i postkassen.

Dette er DiggBox
  • Plantebasert
  • Allergivennlig
  • Økologisk
  • Fairtrade
  • Miljøvennlig
  • Rett hjem, hver måned
  • Ingen bindingstid

Sponset innhold.

Lite er så spennende som å få en eske fylt med overraskelser. Det er litt samme følelse man som liten fikk av å kjøpe «lykke-pose» – bortsett fra at her vil vi si lykken varer litt lenger etter at esken er åpnet! Vi gikk rett på en sjokoladeplate med tørkede bananbiter, og jafset i oss denne mens vi utforsket resten av innholdet i esken. Her var det godsaker, supermat, pålegg og te. Det var i tillegg noen oppskrifter og litt mer info om noen av produktene.

Sjekk ut DiggBox

Vi valgte å prøve Foodie DiggBox, men man kan også velge Snack DiggBox, Gift Diggbox, Prøve DiggBox eller Hannes DiggBox – en eske med deilige godbiter som er håndplukket av Hanne Sørvaag. Dette er en luksusboks med hennes favorittprodukter som er sunne, miljø- og allergivennlige.

Vi har prøvd DiggBox

En av fordelene med å abonnere på en slik boks er at man kanskje får opp øynene for nye, plantebaserte alternativer man ikke hadde funnet ut om på egen hånd. I tillegg støtter man produsenter som leverer gode produkter for deg og miljøet. Vinn vinn! Det er også allergivennlige produkter som er håndplukket til boksen, så denne esken bør passe de fleste dietter og allergier.

Førstegangskjøpere får 15% rabatt på Foodie eller Snack DiggBox! Bruk koden FIRSTBOX

Vår definitive favoritt må vi innrømme var den supergode energibaren Flapjack fra Wholebake. Det må være den beste energibaren vi har spist – uavhengig av allergi eller diett!

Vi har prøvd DiggBox

Det kan for en stakkars forbruker være både vanskelig, tidkrevende og slitsomt å orientere seg i det store utvalget av varer. I denne boksen får du produkter som er økologiske, miljøvennlige og fairtrade. Noen har altså gjort jobben med å finne frem til disse produktene,  som er litt snillere med oss og planeten vår, for deg. Det ikke alle steder i Norges land hvor slike varer er tilgjengelige i butikk, så da er det definitivt et gode å kunne få det levert rett hjem.

Nylig er det også lansert en Prøvebox, så du kan prøve et utvalg produkter for å se om dette er noe for deg. Nå er det litt forskjellig i boksene hver gang da, men det er jo det som gjør det så spennende!

Tilbakemeldinger