Vegetarnachos

Vegetarnachos

Nachos er en typisk mexicansk rett med masse gode smaker! Det passer godt om du får venner på besøk eller om du bare vil kose deg litt ekstra i helgen. Vår versjon er med bønner, mais og paprika og husk å servere med lime, frisk koriander og avocado!

Ingredienser

Porsjoner

Slik lager du Vegetarnachos

  1. Fres finhakket løk, chili og hvitløk og grovhakket paprika i en kjele til det er blankt og mykt.

  2. Rør inn litt salt. Tilsett tomatpuré, tomater kuttet i terninger, oregano, røkt paprika og tacokrydder. La det småkoke i fem minutter før du har i bønner og mais.

  3. Spre nacho-chips ut over et stekebrett eller en ildfast form. Hell bønneblandingen over. Ha på noen klatter med rømme og dekk det hele til med revet ost. La stå i ovnen på 200°C i ca. 15 minutter eller til osten er gratinert.

Serveres til gode venner med ekstra rømme, limebåter, frisk koriander og guacamole eller avocado.

Kokkens kommentar

Du kan også bruke hakkede tomater fra boks i stedet for tomater om du vil det, men ikke bruk for mye, det skal være en ganske fast blanding.
Bon appétit!

Oppskrift på Vegetarnachos ble publisert 22. september 2016 av i kategorien og ble sist oppdatert 9. november 2018. Dette er en med opprinnelse i med blant annet , , , , , , , , , , , , som ingredienser. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på under 20 minutter. Vegetarnachos passer utmerket som i et / kosthold.