Vegetarnachos

Vegetarnachos

Nachos er en typisk mexicansk rett med masse gode smaker! Det passer godt om du får venner på besøk eller om du bare vil kose deg litt ekstra i helgen. Vår versjon er med bønner, mais og paprika og husk å servere med lime, frisk koriander og avocado!

Ingredienser

Porsjoner

Slik lager du Vegetarnachos

  1. Fres finhakket løk, chili og hvitløk og grovhakket paprika i en kjele til det er blankt og mykt.

  2. Rør inn litt salt. Tilsett tomatpuré, tomater kuttet i terninger, oregano, røkt paprika og tacokrydder. La det småkoke i fem minutter før du har i bønner og mais.

  3. Spre nacho-chips ut over et stekebrett eller en ildfast form. Hell bønneblandingen over. Ha på noen klatter med rømme og dekk det hele til med revet ost. La stå i ovnen på 200°C i ca. 15 minutter eller til osten er gratinert.

Serveres til gode venner med ekstra rømme, limebåter, frisk koriander og guacamole eller avocado.

Kokkens kommentar

Du kan også bruke hakkede tomater fra boks i stedet for tomater om du vil det, men ikke bruk for mye, det skal være en ganske fast blanding.
Bon appétit!

Tilbakemeldinger

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, så legg gjerne igjen dine erfaringer med oppskriften på Vegetarnachos her.

Oppskrift på Vegetarnachos ble publisert 22. september 2016 av i kategorien og ble sist oppdatert 9. november 2018. Dette er en med opprinnelse i med blant annet , , , , , , , , , , , , som ingredienser. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på 40-60 minutter. Vegetarnachos passer utmerket som i et / kosthold.