ChufaMix – konkurranse!

ChufaMix – konkurranse!

Nøkkelord: 14. desember 2014 | Kine Kronkvist
Lag din egen plantebaserte melk så lett som bare det! Med chufamix er det virkelig enkelt. Du slipper søl med saftduk og du slipper å vente hele natten. Bli med på konkurranse om å vinne din egen chufamix.

Har du hørt om ChufaMix? Det er et redskap som kjempe enkelt hjelper deg å lage vegetariske drikker som havremelk, soyamelk, mandelmelk og hvilken som helst drikk du måtte ønske å prøve.
Det er enkelt: Finn frem ønsket råvare, råvaren kan enten brukes direkte, kokes først eller bløtlegges, ha det i chufamixen sammen med vann, mikse det med en blender, trykk vannet fra med stamperen som følger med og løft opp beholderen med massen som er igjen. Da har silen i chufamixen silet melken for deg og du sitter igjen med fersk, deilig melk.

Man kan bruke nøtter, bønner, frø og korn – det er bare å prøve seg frem. Prøv for eksempel cashewnøtter, ris, speltflak, quinoa, melonfrø eller det du måtte få lyst til.

Vi har laget melk av mandler, soyabønner, havre og sesamfrø, men det er bare å prøve ut flere ingredienser og finne din favoritt. Man kan også smakssette de forskjellige, for eksempel så blir havremelken god med litt kanel eller appelsinskall.

Man kan også lage forskjellig av restmassen som blir igjen. Vi laget kjempegode muffins av mandelmassen og burgere av sesam-massen og soya-massen (det er altså restmaterialet som man siler vekk). Så det er ingen grunn til å la det gå til spille. Havren kan brukes i bakverk eller grøt.

Chufamix er et must for veganere, vegetarianere, laktoseintolerante eller folk som er opptatt av å lage ting selv og som vil vite hva som er i maten sin. I Norge kan du kjøpe Chufamix her.

Og vet du hva – du kan vinne en ChufaMix!
Du må bare svare på disse tre enkle spørsmålene – så er du med i trekningen om å få tilsendt en splitter ny chufamix i posten. Vi trekker en vinner fredag 19. desember. KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Tilbakemeldinger

Lenker