Inspirerende matbøker: Green Kitchen Stories – vinn et eksemplar!
Foto: Utgiver

Inspirerende matbøker: Green Kitchen Stories – vinn et eksemplar!

Nøkkelord: , , 22. mars 2015 | Kine Kronkvist
Green Kitchen Stories er en svensk blog vi har fulgt lenge og nå er en av deres kokebøker endelig kommet på norsk! Vinn et eksemplar av boken med fristende og sunn vegetarmat ved å delta i konkurransen!

Du tenger kun å se på omslaget på denne boken for å bli overbevist om at dette er en fin bok! Og du blir ikke skuffet når du åpner den. Delikate bilder med fristende retter er det første som møter deg og oppskriftene er enkle å forstå og finne frem i. Det er også en egen liten tekst med litt bakgrunn for oppskriften, tips til variasjoner eller andre betraktninger eller minner rundt retten som kan være hyggelige å lese og som gir en oppskriftsbok en ekstra dimensjon.

Boken starter med forslag til basisvarer på kjøkkenet og basismetoder på ting man lager ofte i mange varianter – noe som er meget praktisk. Det er også et lite kapittel med tips til matlaging og severing med små barn som gir noen fine tips til småbarnsforeldre. Oppskriftene er delt inn i kapitler etter situasjoner som «på farten», «om morgenen»og «familiemiddager»

90% av oppskriftene er glutenfrie og det er lagt mye tanke ned i at maten skal være næringsrik og godt sammensatt. Du finner gode tips til alternative søtninger og mange av rettene er også veganske. De har til og med en oppskrift på grønnsakchoritzo! Du finner enkle oppskrifter som hjelper deg å lage sunne, balanserte og fristende middager i hverdagen og til fest, både juicer, supper, salater, kaker, småretter og middager.

Våre favoritter fra boken
Fruktruller (et sunt godteri som ser fantastisk ut!)
Siciliansk parmigiana di zucchine
Bete-bourguignon
Banan- og kokospannekaker uten mel

Du blir inspirert av denne boken! Både av oppskriftene og bildene. Vi har fått en bok av forlaget som du kan vinne om du deltar i konkurransen under. Vi trekker en vinner torsdag 2. april! Hvis du ikke vinner, kan du kjøpe boken her.

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET.

 

Tilbakemeldinger