Hyttefrokost med granola
Foto: Stein / Vegetarmat.org

Hyttefrokost med granola

Denne frokosten må ikke spises på hytta altså, vi har bare kalt den det fordi vi ikke orker å si cottage cheese-frokost! God er den i alle fall og om du lesser på med bær og frukt så skal du se det blir en liten fest! For ikke å nevne sjoko-granolaen 🤤

Ingredienser

Porsjoner

Slik lager du Hyttefrokost med granola

Vi orker ikke si Cottage cheese hver gang vi skal bruke cottage cheese. Det er så slitsomt. Cottatsje tsjiis... Nei, vi sier bare hytteost vi. Havregurt er yoghurt laget på havremelk, men bruk gjerne din egen favoritt.

  1. Bland sammen hytteost (vi bruker gjerne skjørost fra Rørosmeieriet) og yoghurt i en koselig frokostskål.

  2. Kutt opp frukt som banan (helst grønn), eple og appelsin og ha oppi skålen. Topp med noen blåbær. Vi har på bildet vært litt lyxige og brukt aroniasaus (en mellomting mellom syltetøy og saft som vi lager av svartsurbær).

  3. Ha på litt granola til slutt og kanskje et dryss kanel.

Bon appétit!

Oppskrift på Hyttefrokost med granola ble publisert 10. oktober 2019 av i kategorien og ble sist oppdatert 10. oktober 2019. Dette er en med blant annet , , , , , , , som ingredienser. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på 40-60 minutter. Hyttefrokost med granola passer utmerket som i et / kosthold.