Mangosyltetøy med pepper
Foto: Stein / Vegetarmat.org

Mangosyltetøy med pepper

Mangosyltetøy får en kjempegod spiss med litt pepper. På Zanzibar får du mangosyltetøy krydret med chili, kanel, vanilje, pepper og mer. Denne oppskriften funker godt uten sukker også - gjør som du liker best. Server på nybakte scones med litt smør under og en varm kopp te.

Ingredienser

Porsjoner

Slik lager du Mangosyltetøy med pepper

  1. Skrell mangoene og kutt fruktkjøttet av steinen. Del frukten i terninger og ha i en kjele med vann og evt. sukker. La koke på svak varme i ca. 45 minutter. Rør jevnlig. Bruk en stavmikser eller en potetmoser til å mose fruktbitene til en jevn mos. La koke opp en gang til. Rør så inn pepper.

  2. Senk glassene du skal bruke ned i kokende vann før du har syltetøyet over. Fjern eventuelle luftlommer og fyll glasset helt opp og ha på lokket.

Serveres på ferske crossianter eller scones.

Bon appétit!

Oppskrift på Mangosyltetøy med pepper ble publisert 7. januar 2013 av i kategorien / og ble sist oppdatert 29. mars 2017. Dette er en / med opprinnelse i med blant annet , som ingredienser. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på under 20 minutter. Mangosyltetøy med pepper passer utmerket som / i et / kosthold.