Vinn «Siljes reise»

Vinn «Siljes reise»

Nøkkelord: , , , , 1. februar 2014 | Kine Kronkvist
«Siljes reise» er en kokebok med veganske og glutenfrie oppskrifter. Delta i vår konkurranse og kanskje du vinner et eksemplar!

Vi måtte umiddelbart prøve en av oppskriftene i denne boken da vi fikk den tilsendt av Norsk Vegetarforening. «Siljes reise» er en bok basert på bloggen siljesreise.com hvor Silje Sandøy blogger om vegansk og glutenfritt kosthold. Hun tar forresten også kjempefine bilder! Oppskrifter fra bloggen hennes har altså blitt til en bok med 80 veganske oppskrifter som er helt uten egg, melk hvete og sukker. Det er virkelig mange fristelser å velge mellom i denne boken! Vi har allerede prøvd oss på «nesten som softis» som kun har en ingrediens: banan. Det var nesten latterlig enkelt, men virkelig godt! Videre kan man jo eksperimentere med smakstilsetninger og topping som man vil. Jeg hadde akkurat sett på den nye krydderserien på NRK (Ei verd av krydder) så vår topping ble en krydderblanding derfra: kanel, chili, sukker og allehånde. Det hørtes merkelig ut, men det var virkelig knallgodt!

Boken er full av oppskrifter på deilige kaker, desserter, bakst, enkle middagsretter og annet godt. Delta i vår konkurranse så kanskje du vinner et eksemplar, eller du kan kjøpe den her.

For å bli med på konkurransen så kan du gjøre følgende:

Vi trekker en vinner lørdag 15.2-14 om to uker (: lykke til!
KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

Den heldige vinneren får boken tilsendt i posten.

 

Tilbakemeldinger

Lenker