Krydder-quinoa
Foto: Stein / Vegetarmat.org

Krydder-quinoa

Denne enkle quinoa-salaten har en deilig, krydret smak av kardemomme, spiskummen, chili og koriander. Iblandet roiner, mandler og spinat både ser den herlig ut og smaker fantastisk!

Ingredienser

Porsjoner

Slik lager du Krydder-quinoa

  1. Kok quinoa etter anvisning på pakke, vanligvis kokes 1 del quinoa til 2 deler vann under lokk på svak varme til vannet er absorbert. Husk å skylle quinoaen veldig godt i en sil før koking.

  2. Hakk opp løken og rasp hvitløksfeddet på en raspe (den fine siden). Stekes til løken er blank i en stor stekepanne med litt olje. Rør inn hvitløken og rosinene og skru så ned varmen.

  3. Når quinoaen er ferdig kokt blander du halvparten inn i løken sammen med krydder, agavesirup og vann. Bland dette godt sammen. Til slutt vender du inn resten av quinoaen og ønsket mengde babyspinat. La det stå litt på svak varme - til spinaten har falt sammen. Ha så over mandler og noen korianderblader.

Smak til med salt om det trengs.

Kokkens kommentar

Quinoa kan erstattes med couscous
Bon appétit!

Oppskrift på Krydder-quinoa ble publisert 16. februar 2014 av i kategorien // og ble sist oppdatert 20. mars 2017. Dette er en med blant annet , , , , , , , , , , , , som ingredienser. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på 20-40 minutter. Krydder-quinoa passer utmerket som // i et / kosthold.