Nokkelord: Økologisk

Viser alle innlegg med nokkelord Økologisk!

Vi har prøvd DiggBox

Vi har prøvd DiggBox


Vi har prøvd Foodie Diggbox – en pakke med plantebaserte og allergivennlige godsaker, levert rett hjem i postkassen.

Vi har prøvd DiggBox

Økologisk Sverige-handel


Vi innrømmer det gjerne, vi har vært på Harry-tur til Sverige! Norge er ofte lillebror flokken, bak Sverige og Danmark. Det gjelder i alle fall på utvalg av økologiske varer. Det blir bedre og bedre, men vi er fortsatt langt unna søta bror over grensa. Etter litt om og men fant vi en polett, slik at vi kunne løse ut en handlevogn - klare for å laste den med alle slags kostelige varer. Økologiske altså!

Vi har prøvd DiggBox

Vegetarmat på ferie: økologiske Kreta


Det er ikke alltid så lett å være vegetarianer på tur. Restauranter har meget varierende utvalg på menyen - og mange bruker gresk salat som sitt vegetaralibi. Det kan bli ensidig og en sulten vegetarianer på tur. Om man i tillegg prøver å spise så økologisk som mulig er man garantert sultedøden innen ferien er omme. Men neida! Sånn er det heldigvis ikke alltid. Vi har vært på Kreta.

Vi har prøvd DiggBox

Sanking fra skogens spiskammers


Naturens spiskammers byr på de lekreste herligheter på denne tiden. Bær og sopp som kan syltes, fryses eller spises med en gang! Fyll opp skap og fryser så har du smak av sommer på lur i de mørke vintermånedene.

Vi har prøvd DiggBox

Påskekos 3: Hjemmelaget kjeks


Hjemmelaget kjeks med urkorn er godt og hyggelig å servere til te eller kaffe når du får besøk. Dessuten blir de en kjempefin gave om du pakker dem fint inn. Dette er et litt sunnere alternativ til vanlig kjeks, og velger du økologiske ingredienser blir de enda bedre.

Vi har prøvd DiggBox

Påskekos 1: Juicebrus


Bland dine egen, sunne brus med din favorittjuice!

Vi har prøvd DiggBox

Økologisk mat


Økologisk landbruk bygger på grunnprinsipper om helse, økologi, rettferdighet og varsomhet. Økologisk mat kjennetegnes av minimal bruk av tilsetningsstoffer, god velferd for husdyra og ingen bruk av kjemiske sprøytemidler. Ø-merket og EU-logoen på økologisk mat garanterer for produksjonsmåten, men ikke for et bestemt næringsinnhold i produktene.