Potetsalat med friske urter og feta
Foto: Stein / Vegetarmat.org

Potetsalat med friske urter og feta

En potetsalat kan være så enkel som dette! Bruk en god olivenolje, friske urter, fersk feta og løk - så har du et smakfullt tilbehør. Denne salaten passer til det meste på middagsbordet. Pass på å lage nok - denne blir fort borte!

Ingredienser

Porsjoner

Slik lager du Potetsalat med friske urter og feta

  1. Skjær potetene i skiver, ca. 0.5 cm tykke. Kok dem i saltet vann til de er møre, men fortsatt ganske faste – ikke for lenge altså.

  2. Kutt rødløken i tynne skiver og hakk urtene grovt - bruk mye, men spar noen dusker til pynt. Vend de ferdig kokte potetene i olivenolje, hakkede urter, tørket oregano, salt og pepper.

  3. Ha over stykker av fetaosten og rødløken. Topp det hele med resten av urtene og evt. lilla blader fra søtpotet eller andre lilla salatblader (er jo mest til pynt det da).

Bon appétit!

Oppskrift på Potetsalat med friske urter og feta ble publisert 29. august 2014 av i kategorien / og ble sist oppdatert 2. mai 2017. Dette er en med blant annet , , , , , , som ingredienser. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på under 20 minutter. Potetsalat med friske urter og feta passer utmerket som / i et kosthold.