Tortilla-lasagne
Foto: Stein / Vegetarmat.org

Tortilla-lasagne

Bytt ut lasagneplatene med tortillalefser og ildfast form med kakeform. Da har du tortillalasagne! Fylt med spinat, tomat, sopp og ost blir den en morsom og god variant av den tradisjonelle lasagnen.

Ingredienser

Porsjoner

Slik lager du Tortilla-lasagne

  1. Hakk opp løk og rasp 1 fedd hvitløk. Stek først løken i litt olje i en kjele og ha etterhvert i hvitløken. Rør inn en klype salt før du heller over tomatene. Krydre med  kanel og ha i litt agavesirup. La småkoke mens du forbereder resten.

  2. Ha spinat i en varm panne med litt olje. ha over salt og pepper. Stek det til det har falt helt sammen. Ha det så over i en sil og trykk ut mest mulig veske.

  3. Kutt soppen i ternininger og stek det i pannen. Tilsett finhakket hvitløk og hakket persille mot slutten. Kutt opp spinaten og vend den inn til slutt.

  4. Legg en tortillalefse i bunn og legg tre lag med lefse, tomatsaus, soppblanding, og revet ost. Avslutt med tortilla-lefse med ost på toppen.

  5. Stekes på 200°C i ca 15 minutter eller til osten er gyllen.

Vi har brukt hjemmelagede tortillalefser. Oppskrift kommer.

Bon appétit!

Oppskrift på Tortilla-lasagne ble publisert 9. mai 2013 av i kategorien og ble sist oppdatert 29. mars 2017. Dette er en med blant annet , , , , , , , , som ingredienser. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på 20-40 minutter. Tortilla-lasagne passer utmerket som i et kosthold.