Turbar med frukt og nøtter
Foto: Stein / Vegetarmat.org

Turbar med frukt og nøtter

Turen blir perfekt med noe godt i sekken - som også gir energi. Ta med hjemmelaget turbar med müsli, frukt, nøtter og sjokolade. Server med litt te eller kaffe fra termos. God tur!

Ingredienser

Porsjoner

Slik lager du Turbar med frukt og nøtter

  1. Smelt kokosolje og smør og rør inn oljen.

  2. Bland oljeblandingen, sukker, kruskakli, havregryn, müsli (jeg pleier å blande min egen müsli da de i butikken ofte har mye tilsatt sukker - så steker jeg det lett i pannen med smør og honning og lar det tørke spredt utover en fjøl), sukker og egg i en bolle.

  3. Hakk opp den tørkede frukten, nøttene og sjokoladen. Rør det inn i blandingen. Ha det i en form (ca. 23x23 cm) kledd med bakepapir.

  4. Stekes på nederste rille på 200°C i 20 minutter.

Avkjøl den på rist før du skjærer den opp i passende biter. Oppbevares i fryseren. Ta den ut rett før du går på tur - så tiner den i sekken.

Bon appétit!

Oppskrift på Turbar med frukt og nøtter ble publisert 29. mars 2013 av i kategorien / og ble sist oppdatert 22. mars 2017. Dette er en med blant annet , , , , , , , , , , , som ingredienser. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på over 60 minutter. Turbar med frukt og nøtter passer utmerket som / i et kosthold.