Hjemmelaget ravioli med kantareller
Foto: Stein / Vegetarmat.org

Hjemmelaget ravioli med kantareller

Hjemmelaget ravioli er enklere enn du tror! Fyllet kan varieres, disse er med sopp, spinat og ost.

Ingredienser

Pastadeig
Fyll

Porsjoner

Slik lager du Hjemmelaget ravioli med kantareller

  1. Bland sammen egg og hvetemel i en kjøkkenmaskin eller med en håndmikser med eltekroker. Samle deigen til slutt for hånd. Alternativt jobber du det sammen til en glatt og jevn deig for hånd, uten å bruke maskin.
    Pakk den inn i plastfolie eller bees wrap og la den hvile i kjøleskapet i en halv time.

  2. Kutt soppen i små biter, og stek det i en stekepanne. Tilsett salt og pepper, hvitløk og chili. Vend inn hakket spinat og klem over saften fra en halv sitron.
    Tilsett fetaosten.

  3. Ta deigen ut av kjøleskapet og del den i to like deler. Kjevl den ene delen så tynn som du tør, eller bruk en pastamaskin. Legg små hauger av fyllet ut over deigen, og pensle små firkanter med vann rundt dem.

  4. Kjevle resten av deigen ut tilsvarende som den første, og legg den over som et lokk. Press godt ned rundt hver klump med fyll, og skjær ut raviolifirkanter med en skarp kniv eller pizzakutter. Kok ravioli i lettsaltet vann i ca. 6 min.

Serveres med stekt sopp, rå spinat og god olivenolje eller godt smør.

Bon appétit!

Oppskrift på Hjemmelaget ravioli med kantareller ble publisert 16. februar 2012 av i kategorien og ble sist oppdatert 26. februar 2018. Dette er en med opprinnelse i med blant annet , , , , , , , , som ingredienser. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på over 60 minutter. Hjemmelaget ravioli med kantareller passer utmerket som i et kosthold.