Pastaruller med spinat- og ostefyll
Foto: Stein / Vegetarmat.org

Pastaruller med spinat- og ostefyll

Om du pleier å få pastaplater til overs etter å ha laget lasagne er dette den perfekte oppskriften! Du får også kjøpt pastaplater i egne pakker. Rull sammen pastaplatene med spinat- og ostefyllet inni og gratiner i ovnen med litt ost på toppen. Det er enkelt, litt annerledes, morsomt og godt! De er gode alene til lunsj, til middag kan du ha stekte grønnsaker og salat til.

Ingredienser

Porsjoner

Slik lager du Pastaruller med spinat- og ostefyll

  1. Sett ovnen på 200°C. Kok pastaplatene til de er al dente.

  2. Finhakk løk og hvitløk og fres det i litt olje. Tilsett spinaten og chillipastaen. Salte og pepre. Surr dette på middels varme og tilsett kremosten.

  3. Del de kokte pastaplatene i to og fordel spinatfyllet på platene. Rull platene sammen og fordel disse ut over et smurt stekebrett.

  4. Spre revet ost over det hele og stek i midten av ovnen i ca. 10 min.

  5. Mens pastarullene står i ovnen kan du tilberede ønsket tilbehør. F. eks stekte grønnsaker som paprika, squash og sopp, eller en enkel salat.

Kokkens kommentar

Smaken kan varieres med ulike typer kremost i spinatfyllet. For ekstra smakfullhet, bruk chevré. Tilbehøret kan varieres ut fra hva du har i kjøleskapet.  
Bon appétit!

Oppskrift på Pastaruller med spinat- og ostefyll ble publisert 11. desember 2011 av i kategorien og ble sist oppdatert 20. mars 2017. Dette er en med opprinnelse i med blant annet , , , , , , , , , , , , som ingredienser. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på over 60 minutter. Pastaruller med spinat- og ostefyll passer utmerket som i et kosthold.