Bakt potet med sopp og avocadosalsa
Foto: Stein / Vegetarmat.org

Følg Vegetarmat.org på Facebook

Følg oss på Facebook og vær med i konkurranser, motta tips om nye oppskrifter, produkter med mer. Sjekk gjerne også ut @veggiemoments, vår konto på Instagram.

Besøk oss på Facebook!

Bakt potet med sopp og avocadosalsa

4 porsjoner| 40-60 minutter| Middels| Vegan Publisert 26. august 2012
Bakt potet kan serveres med mange ulike typer fyll. Denne er med stekt sopp og crème fraîche, servert med avocadosalsa ved siden. Kan lages i ovnen eller på grillen.

Ingredienser

porsjoner

Fremgangsmåte

Skjær et kryss i potetene og strø over litt havsalt og rosmarin. Pakk potetene inn i sølvfolie og stek midt i ovnen på 185°C i ca. 45 min. (se an størrelsen på potetene). Kan også legges på grillen.

Skjær soppen i terninger og stek den i smør sammen med skivet hvitløk. Smak til med salt og pepper.

Bland saften fra limen, olivenolje, chilipasta, finhakket rødløk, chili og koriander. Kutt avocado i terninger og bland inn til slutt.

Server potetene med crème fraîche, stekt sopp over og avocadosalat ved siden.

Kokkens kommentar

Veganere kan bytte ut smør og crème fraîche med f. eks. olivenolje
Bon appétit!

Tilbakemeldinger

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, så legg gjerne igjen dine erfaringer med oppskriften på Bakt potet med sopp og avocadosalsa her.

Bakt potet med sopp og avocadosalsa ble publisert 26. august 2012 av i kategorien / og ble sist oppdatert 1. oktober 2016. Dette er en / med blant annet , , , , , , , , , , , med mer. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på 40-60 minutter. Bakt potet med sopp og avocadosalsa passer utmerket som / i et / kosthold.

Bakt potet med sopp og avocadosalsa har 117 stemmer med gjennomsnittlig 4.4 av 5 stjerner. Søkeord: bakt potet, vegetarisk bakt potet, avocadosalat, avocadosalsa.