Vegetarnachos

Følg Vegetarmat.org på Facebook

Følg oss på Facebook og vær med i konkurranser, motta tips om nye oppskrifter, produkter med mer. Sjekk gjerne også ut @veggiemoments, vår konto på Instagram.

Besøk oss på Facebook!

Vegetarnachos

4 porsjoner| 20-40 minutter| Enkel| Vegetar Publisert 22. september 2016
Nachos er en typisk mexicansk rett med masse gode smaker! Det passer godt om du får venner på besøk eller om du bare vil kose deg litt ekstra i helgen. Vår versjon er med bønner, mais og paprika og husk å servere med lime, frisk koriander og avocado!

Ingredienser

porsjoner

Fremgangsmåte

  1. Fres finhakket løk, chili og hvitløk og grovhakket paprika i en kjele til det er blankt og mykt.

  2. Rør inn litt salt. Tilsett tomatpuré, tomater kuttet i terninger, oregano, røkt paprika og tacokrydder. La det småkoke i fem minutter før du har i bønner og mais.

  3. Spre nacho-chips ut over et stekebrett eller en ildfast form. Hell bønneblandingen over. Ha på noen klatter med rømme og dekk det hele til med revet ost. La stå i ovnen på 200°C i ca. 15 minutter eller til osten er gratinert.

Serveres til gode venner med ekstra rømme, limebåter, frisk koriander og guacamole eller avocado.

Kokkens kommentar

Du kan også bruke hakkede tomater fra boks i stedet for tomater om du vil det, men ikke bruk for mye, det skal være en ganske fast blanding.
Bon appétit!

Tilbakemeldinger

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, så legg gjerne igjen dine erfaringer med oppskriften på Vegetarnachos her.

Vegetarnachos ble publisert 22. september 2016 av i kategorien og ble sist oppdatert 27. oktober 2016. Dette er en med opprinnelse i med blant annet , , , , , , , , , , , , med mer. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på 40-60 minutter. Vegetarnachos passer utmerket som i et kosthold.

Vegetarnachos har 108 stemmer med gjennomsnittlig 4.7 av 5 stjerner. Søkeord: nachos, bønnenachos.