Thailandsk grønnsaksuppe
Foto: Stein Hofve / Vegetarmat.org
Thailandsk grønnsaksuppe: Her har vi byttet ut brokkoli med romanesco og brukt nanbrød som tilbehør.

Følg Vegetarmat.org på Facebook

Følg oss på Facebook og vær med i konkurranser, motta tips om nye oppskrifter, produkter med mer. Sjekk gjerne også ut @veggiemoments, vår konto på Instagram.

Besøk oss på Facebook!

Thailandsk grønnsaksuppe

4 porsjoner| 20-40 minutter| Enkel| Vegan Publisert 26. januar 2017
Denne suppen kan du som med supper flest, ha alt mulig rart i. Utvid gjerne ingredienslista eller bytt med noe du liker ekstra godt! Bitene i denne suppen skal være tynne og fine - så kjøp gjerne litt små råvarer, for eksempel snackgulrøtter og mini-squash.

Ingredienser

porsjoner

Fremgangsmåte

  1. Finhakk hvitløk, kutt vårløken i ca. 4 cm. lange biter, sopp i terninger, paprika, gulrot og løk kuttes i løvtynne strimler.

  2. Bruk en romslig kjele og varme litt olje. Stek så soppen til den får farge. Tilsett hvitløk, og små brokkolibuketter. Fres det i kjelen til brokkolien har myknet litt og sett til side.

  3. Legg glassnudler i kaldt vann i 10 minutter og ha dem i kokende vann i ca. 30 sekunder. Da er de ferdige.

  4. Kok opp kokosmelk og grønnsakskraft i kjelen (bruk gjerne buljongterning, men rør den godt ut i varmt vann på forhånd).  La dette koke opp før du har i curry og soyasaus. Ha i sopp og brokkoli. Vent til et minutts tid før servering med å ha i de tynne grønnsaks-strimlene. De skal være sprø.

  5. Rør til slutt inn kokte glassnudler og saft fra limen. Om du har kjøpt økologisk lime kan du også røre inn litt raspet skall.

Servéres umiddelbart, dryss over frisk koriander og bønnespirer.
Ha for eksempel disse nanbrødene til.

Bon appétit!

Tilbakemeldinger

Vi setter stor pris på tilbakemeldinger, så legg gjerne igjen dine erfaringer med oppskriften på Thailandsk grønnsaksuppe her.

Thailandsk grønnsaksuppe ble publisert 26. januar 2017 av i kategorien / og ble sist oppdatert 26. januar 2017. Dette er en med opprinnelse i med blant annet med mer. Oppskriften har vanskelighetsgrad og lages på 40-60 minutter. Thailandsk grønnsaksuppe passer utmerket som / i et / kosthold.

Thailandsk grønnsaksuppe har 123 stemmer med gjennomsnittlig 4.4 av 5 stjerner. Søkeord: thaisuppe, asiatisk suppe, thailandsk grønnsaksuppe.